zondag 21 september 2014

Push Pops & Prinsessenlooks

Hé guys and girls,
Vandaag ga ik jullie iets vertellen over de nieuwste etenstrend: push pops, en over prinsessen looks. En met prinsessenlooks bedoel ik niet lange roze baljurken zoals in Disneyfilms maar elegante looks geinspireerd door prinsessen en koninginnen over de hele wereld.

Push pops zijn cakejes in een pop-up vormpje, je kan deze versieren met snoep, slagroom en fruit.
Het voorbeeld hierboven is gemaakt met cake, jam, botercrème, hagelslag en frambozen. Wil je zelf leuke push pops maken? Hieronder 3 recepten voor verschillende gelegenheden.




Coca Cola push pops voor een tiener verjaardag
Voor 10 stuks
- 10 push pop houders
- 10 plakken chocolade cake
- 1 bus slagroom 
- 10 kersen

Prik met de bovenkant van de push pop houder 2 rondjes uit elke plak cake. Leg in elke push pop houder een plak cake, dan een laagje slagroom en eindig met een laagje cake. Doe er als versiering een mooie toef slagroom op en een kersje.


Valenstijnsdag push pops
Voor 10 stuks
- 10 push pop houders
- 10 plakken naturel cake
- roze glazuur of roze botercrème
- hartjes sprinkels
- vruchtenhagelslag

Prik met de bovenkant van de push pop houder 2 rondjes uit elke plak cake. Leg in elke push pop houder een plak cake, een laag botercrème/glazuur en eindig met een plak cake. Doe er als versiering nog een mooie toef roze glazuur op en besprenkel de push pop met hartjes sprinkels en vruchtenhagel.


Strawberry shortcake push pops
Voor 10 stuks
- 10 push pop houders
- 10 plakken naturel cake
- 1 bus slagroom
- 200 gr aardbeien in stukjes

Prik met de bovenkant van de push pop houder 3 rondjes uit elke plak cake. Leg in elke push pop houder een plak cake, een laag slagroom en een laagje aardbeien. Herhaal dit nog een keer. Doe dan het laatste plakje cake erop en eindig met een toefje slagroom.


Je kan al deze bakproducten zoals push pop houders vinden op íntertnet of bij de Hema. Bij de hema hebben ze ook leuke versieringen zoals snorretjes en brillen voor de push pops.
Push pop snorretjes - Hema - €2,-

Iedereen houd van push pops zelfs prinsessen, en als je dan een koninklijke lekkere push pop eet moet je er ook uit zien als een royalty. Hieronder mijn 2 favorieten leden uit koningshuizen over de hele wereld.  

Maxima
Onze eigen koningin mag in dit rijtje niet ontbreken ze is met haar Argentijnse temprament en mooie lach een lust voor het oog. Maar de mooie creaties die ze draagt helpen hier ook aan mee.

Op deze foto draagt ze een prachtige oranje jurk en bijpassende oorhangers. De look is afgemaakt met bruine hakken. Hieronder de shop het zelf look maar dan met een lichte twist waardoor de look wat draagbaarder is.


roze kanten jurkje - bonprix.nl - €39,99

zwarte stiletto - zara.com - €49,95

Grace kelly
Deze Amerikaanse actrice die later lid werd van het koningshuis van Monaco is een waar stijlicoon.
Op deze foto draagt ze een outfit in het kobaltblauw, ook wel het koningsblauw genoemd. Hoewel deze rok bij veel vrouwen tuttig zou staan geeft het haar alleen maar elegantie. Hieronder de shop het zelf look met een lichte twist waardoor hij wat draagbaarder is.

blauwe maxi rok - mango.com - €19,99

witte chiffon blouse - hm.com - €19,99
Image 1 of PATENT HIGH-HEELED MULES from Zara
blauwe stilettos - zara.com - €49,95
knalrode shopper - mango.com - €29,99

Hopelijk heb je genoten van je push pops en zie je er geweldig uit in je royal look! Heb je nog een stijlicoon waar je een gekopieerde stijl van wilt? Of heb je een goed idee voor push pops? Zet het in de reacties.

V


Geen opmerkingen:

Een reactie posten