zondag 7 september 2014

Strandfeest & Snapchat

Hè guys and girls,
Gister had ik een geweldig feestje van een vriendin. Maar nu wij ouder worden word het steeds moeilijker om een leuk feestje te bedenken. Maar zij had de perfecte oplossing: het strand. Er is niets geweldiger dan picknicken, kletsen en selfies maken op het strand. En zelfs als het winderig is kan je nog steeds een atrandwandeling maken of volleyballen. Wil je zelf graag een strandfeest organiseren? Volg dan deze tips:




  • Zoek een dag uit waarop er 0% kans is op regen, want regen op je feestje is echt niet leuk
  • Neem veel picknick kleden of handdoeken mee zodat iedereen kan liggen
  • Spreek op het strand af zo kan je een grote groep vriendinnen uitnodigen
  • Neem zelf eten en drinken mee (zoals wraps in stukjes, pastasalade, mini saucijzenbroodjes) dit bespaart een hoop geld.
  • Zorg wel dat je genoeg geld hebt zodat iedereen zich op het toilet kan omkleden
  • Vraag iedereen zijn telefoon/camera mee te nemen, zo kan je al herinneringen vastleggen en delen op social media
Zelf vind ik dat laatste een erg belangrijk punt. Ik houd zelf namelijk erg van apps om foto's te delen zoals Snapchat en Instagram. En ik zal jullie wat meer over deze apps vertellen.

Snapchat
Met Snapchat maak je spontane foto's die snaps worden genoemd. Je kan deze bewerken met tekst, smileys en filters. Daarna kies je hoeveel seconde de ontvangers van de foto de foto kunnen zien. Dit verschilt van 1 tot 10 seconden. Daarna kan je de foto versturen naar wie je maar wil en je kan het toevoegen aan jouw verhaal. Jouw verhaal verzamelt alle foto's die je van die dag toevoegt. Bijvoorbeeld alle foto's van een feestje die je die dag hebt gehad. 

Instagram 
Op Instagram poseer je voor foto's en post je foto's van herinneringen en inspirerende teksten of plaatjes. Deze plaatjes kunnen jouw volgers zien, liken en erop reageren.  Zelf kan je ook kijken, liken en reageren. Ook kan je behalve je vrienden ook bekende mensen van over de hele wereld volgen.

Ik hoop dat je iets aan de tips hebt gehad of dat je een van deze geweldige apps gaat gebruiken!
V
Snapchat 
I
Instagram 

1 opmerking: